Plats 21 på topplistan!

Det kan inte hjälpas, men blir lite listtokig när man precis släppt en bok. Kan ju inte låta bli att jubla när jag ser att min nya bok, Och blomstren dö, ligger på plats 21 på adlibris 100-topplista över mest sålda inbundna böcker, alla kategorier, just nu.

Jag vet hur fort det kan svänga, så lika bra att glädja sig åt det nu. Hurra!

Ps. Den låg tidigare i dag också på plats 8 över mest sålda inbundna thrillers på adlibris …

6 reaktioner till “Plats 21 på topplistan!”

  1. Men här går det undan, är den redan släppt nu?! Ska gå in och hjälpa siffrorna upp då också! Såklart man måste hålla koll på listorna, heja heja!!

  2. Hej igen, dina böcker är ju såå bra och en stor förebild för mig i mitt eget skriv. Får jag fråga om du hade nån lektör eller dylikt du anlitade till ditt första manus (gissar att förlaget sköter det numer…) och i så fall vem? Fundrar på att försöka anlita nån nämligen så vore bra med tips!

    1. Tack! Ledsen för detta sena svar. Jag har jobbat som en galning på mitt vanliga jobb, och inte hunnit med något kring skrivandet (eller bloggandet)… Dessutom är min blogg under spam-attack, så har precis suttit och raderat över 600 spam-meddelanden… ditt drunknade bland spamen. Jag hade ingen lektör på första manuset. Däremot gick jag ju flera skrivarkurser på kvällstid och bollade mina texter där. Det hjälpte mycket! Jag tror annars att lektör är superbra att ha. Att ha någon, som man inte känner så bra, som faktiskt kan titta på ens text objektivt och utifrån (från ett läsarperspektiv). Har tyvärr inga konkreta tips. Men vet att Skrivarakademins lärare också har lektörstjänster. Lycka till!

      1. Tack, skönt att höra att det kan funka utan lektör också. Tog just en sommarkurs på Folkuniversitetet med Erik Grundström så fick en hel del matnyttigt med mig därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.