Äntligen i min hand!

Så kom dagen då jag äntligen fick hålla min andra roman i min hand. Alldeles färsk från tryckeriet, levererad av mina föräldrar som hämtade upp den på förlaget, innan de tog båten över för att hälsa på oss på landet – i finska skärgården!

Det roliga är att miljön i boken är inspirerad från ön där vi bor på landet. Fast jag har ändrat och flyttat runt en del, och kanske viktigast av allt – förflyttat allt till den svenska skärgården.

Vi var ju tvungen att leka lite också 😉 Min dotter agerar statist!

5 reaktioner till “Äntligen i min hand!”

  1. Reserverade din första roman direkt på bibblan. Sååå spännande! Jag vill också ge ut en bok men inser att det jag skriver är för privat och trist.
    Kram fr sö Dalsland.

    1. Säg inte det! Jag har hört att alla människor har minst en berättelse inom sig! Det handlar nog mest om HUR man berättar den. Allt kan bli spännande med lite dramaturgi och ett gott hantverk (och det lär man sig ju genom att öva – skriva och läsa). Så – ge inte upp om du har en bokdröm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.